Trots att det är torsdag så blir det några rader. Dagen har varit sådär, praktiken är lite jobbig just nu (dålig stämning på enheten) och terapin var tuff idag.

Förmiddagen var dock ganska bra med en trivsam stund med pipan och en brasa. Tobaken jag rökte, Gawith & Hoggarths ”Rum flake”, var en överraskning på flera sätt. För ungefär en månad sen så hade jag en diskussion med en av mina YouTube-vänner om just G&Hs Rum flake. Han erbjöd sig att skicka lite till mig och jag tackade givetvis inte nej till ett sånt erbjudande. När det drygt en vecka senare damp ner ett vadderat kuvert från USA i brevlådan så utgick jag ifrån att det var från min TouTube-vän. Så var fallet men till min förvåning så hittade jag ingen Rum flake i kuvertet men väl två andra sorters tobak. Jag tyckte det var konstigt men tänkte att det väl blivit nåt missförstånd. Igår skulle jag återanvända det vadderade kuvertet och när jag stoppade in grejor i det så upptäckte jag att där fanns en påse Rum flake. På nåt sätt hade lyckats att inte se den när jag öppnade kuvertet första gången. Tobaken var också en överraskning eftersom den inte smakade nån rom men den var god ändå och det är ju huvudsaken.

Gårdagen ägnade jag åt kroppsarbete och åt vila. På förmiddagen så högg jag först ved och sen röjde jag bort ett stort buskage med björnbärsbuskar som växte i en av hagarna. Jag tyckte det var jätteskönt att bli kvitt buskarna (de ska dock eldas upp också) för jag har stört mig på dem länge men inte orkat ta mig an projektet. När jag väl gjorde det i går så gick det mycket fortare än jag trott. Det var också ett tacksamt projekt eftersom resultatet syntes så tydligt direkt. Eftermiddagen tillbringade jag i skogen med en pipa och en brasa. Det blåste för mycket för att jag skulle kunna sitta på vedbacken som jag brukar men jag hittade lä bakom en stor sten.I går blev det också tydligt att vårbruket kommit igång. Först gödselkörning och sen plöjning.

Var vänlig följ och gilla: