Jag hade tre saker på min ”att-göra”-lista idag, köra med Tora, vända på bottenplattan i släpet och springa ett långpass – det blev en och en halv av tre…..

Hustrun och jag körde med Tora i förmiddags och vi tog samma runda som i går men idag vågade vi oss ännu lite närmare motorvägen. Igår blev Tora väldigt rädd för en mäklarskylt som vi passerade men idag brydde hon sig inte om den.

Vad det gäller bottenplattan så har hustrun och jag lyft ut den ur släpet men vi ska be snickaren hyvla lite på den innan vi lägger in den igen så det är därför den uppgiften bara är utförd till hälften.

Mitt inplanerade långpass (som jag hoppade över första gången redan i fredags) blev inte av för att jag kände mig trött och hängig, lite som att det är en förkylning på gång. Jag är dock tämligen säker på att jag inte håller på bli förkyld utan tror att symptomen beror på att jag sovit dåligt de senaste nätterna. Jag har noterat att när jag ligger lite back med sovandet så får jag förkylningssymptom men en natts god sömn brukar få mig att må bra igen. Sömnbristen kommer sig inte av att jag sovit väldigt få timmar utan att kvalitén på sömnen varit dålig och det tror jag beror på att jag inte riktigt kunnat hålla mig till mina vanliga rutiner kring sänggåendet. De är inte jätteavancerade men jag märker att sömnen blir sämre när jag inte gör som jag brukar vid läggdags. Trots att jag inte kände mig så pigg så sprang jag en runda i solskenet idag (första riktiga sommardagen) och den resulterade i en ”kepsbränna” i nacken.

Till sist några sommarbilder från idag. Igelkotten och en rullande Tora är kanske inte så somriga men de får hänga med ändå.

Var vänlig följ och gilla: