En kort rapport kring Seanas hälta. Jag var hos veterinären i går. Seana har en korsbandsskada i knät. För mig låter det som nåt en fotbollsspelare drabbas av men katter kan tydligen också få det vid kraftig belastning (typ vådliga hopp). Jag verkar vara skyldig grannens katt en ursäkt.

Vi har varit utan internetuppkoppling sen 11.30 igår. Äntligen har vi fått kontakt igen! Enligt vår internetleverantör berodde problemen på strul hos Tele 2. Inte nog med att Tele 2 har outhärdligt tjatiga telefonsäljare, nu kan de inte leverera internet heller. Det är verkligen dags att byta telefonbolag.

Internetupphållet har uppmärksammat mig på hur bloggifierad jag blivit sen jag startade testblogga för en dryg vecka sen. Jag vill ha tillgång till bloggen 24/7 märker jag. Läsa, läsa om och kanske ändra nåt. Jag tycker det är jätteroligt och har massor av idéer kring vad jag ska skriva om. Jag tycker också att det är roligt att fundera ut vilken bild jag vill ha till varje inlägg. Jag tar fram kameran stup i kvarten och fotar nåt.telefon_a

Var vänlig följ och gilla: