Min fru kan vara så jobbig…

illamaende_mus_sang_aI går hade jag känningar av illamående nästan hela dagen. Jag kände av det även när jag gjorde saker t.ex. som att slå på säcken. Illamåendet blev lite bättre då men det fanns ändå där. På kvällen mådde jag sämre och ville helst bara gå och lägga mig men jag försökte hålla ut tills vi ätit kvällsmat.

Jag beklagade mig för min fru. I stället för att bara tycka synd om mig så började hon ställa frågor om när det egentligen är jag mår illa. Ganska snabbt kom vi fram till att jag inte mår illa när jag springer, annars verkar jag kunna må illa när som helst.

Hon föreslog då att jag skulle sticka ut och springa en sväng. Jag blev skitsur, hon förstod ju inte alls hur dåligt jag mådde. Ut och springa nu, jag skulle ju börja spy innan jag kommit en kilometer. Visst, ville hon att jag skulle plåga mig så kunde jag väl visa henne hur dåligt jag mådde. Jag bytte om och stack ut.

Jag spydde inte en enda gång och jag kände nästan direkt att jag slappnade av och att illamåendet försvann. Det var en skön sommarkväll och det som skulle bli fyrtio minuters lidande blev en väldigt behaglig runda.

Hon kan verkligen vara jobbig, min fru. Och väldigt fantastisk.amazing_wife_3_a

Var vänlig följ och gilla: