Familjen och jag var på Getingebadet i förmiddags, min fru simmade sina längder och jag badade med ungarna. Båda barnen är riktiga vattendjur, idag tävlade de bl.a. i att göra flest baklängesvolter under vattnet.

I stället för att ta Oxascand på morgonen (för att inte jaga upp mig mer än nödvändigt på badet) så slog jag på säcken innan vi åkte och badade – enligt devisen ”boxning inte benso(diazepiner)”. Jag lyckades också göra en videoselfie där jag slår på säcken. Den blev inte så skarp men jag tror man förstår poängen.

I eftermiddags stack jag ut och sprang. Det blev snabbhetsträning på slutet eftersom det drog ihop sig till oväder och jag ville hem före regnet och åskan. Jag hann hem utan att bli blöt av regnet och det var skönt, för när det började regna så vräkte det ner.osregn_2_20140726_a

Var vänlig följ och gilla: