Jag går i väntans tider. Min Panamahatt borde dyka upp vilken dag som helst. I går trodde jag att den kommit eftersom det låg en avi på en rekommenderad försändelse i brevlådan.brevlada_a_150 Jag blev därför lite besviken när jag lämnade in avin på Konsum i Getinge och fick ett brev och inget paket.

Även om det inte fanns nån Panamahatt i brevet så var innehållet intressant. Där fanns ett USB-minne med de bilder våra serbiska vänner tog under finlandsresan. De hade tagit flera fina bilder men den jag gillar mest är den härsommarnatt_a som Stasa tagit. Det är lätt att glömma att våra sommarnätter är både vackra och exotiska. Fotot påminner mig om båda sakerna.

Jag kämpade med illamåendet igår. Det kom vid 15-tiden men så länge jag gjorde saker och var aktiv höll jag det i schack. När jag kom hem vid 17 så började jag dock att må riktigt dåligt, både fysiskt och psykiskt. Med hjälp av min fru kunde jag dock ta mig samman och följa med och bada på Getingebadet. Jag mådde bra på badet men när vi kom hem så började illamåendet igen. Det lugnade sig lite när jag kollade posten och hittade avin. Efter att jag varit till Konsum med avin började jag må riktigt dåligt. Jag försökte kämpa emot ett tag men kapitulerade rätt snart och tog Theralen och sov bort illamåendet. Tyvärr har det kommit tillbaka under dagen idag. Det är inte lika illa som igår men det är ändå obehagligt och jobbigt.

Jag har varit trött och seg i dag på grund av Theralenet men jag tog mig ändå upp i morse och åkte med femåringen till simskolan. När jag satt och väntade på att han skulle ha simmat klart så var jag väldigt, väldigt trött. Jag satt på en bänk och försökte att inte somna. Jag piggnade till lite när sonen kom upp ur bassängen och började tjattra med mig.

Större delen av förmiddagen sov jag bort. När jag lyckats ta mig ur sängen så tog jag mig faktiskt ut och slog på säcken. Det var segt men jag piggnade till. När jag gick ut till säcken så tittade jag till hönsen och då upptäckte jag att vi fått kycklingar. En av hönorna hade två kycklingar.kycklingar_a_2 Till att börja med så såg jag inte kycklingarna, jag bara hörde pipen som kom från under hönan. Två hönor ruvar fortfarande så det kommer säkert bli fler kycklingar framöver.

Under eftermiddagen så klippte jag gräset och blev precis klar innan regnet och åskan kom.aska_daligt_vader_a Det var skönt med regn och med de lägre temperaturer som kom med det.

Innan illamåendet i går så var jag till en för mig ny second-handbutik.kris_second_hand_halmstad_a Jag har länge vetat att KRIS öppnat en butik i Halmstad men jag har inte varit där förrän igår. Den ligger i en källarlokal som ser liten ut från gatan men som består av fler rum och större yta än man först tror.

Jag köpte en BOSS-skjorta med dubbla manschetter. Skjortan saknade prislapp så jag frågade kvinnan som stod i kassan vad den kostade. Eftersom det var en BOSS så trodde jag att den kunde vara dyr (det är ett märke som ofta är dyrt i second-handaffärerna i Halmstad). Kassörskan vände och vred på skjortan, osäker på vad hon skulle sätta för pris eftersom hon hittat en liten fläck på skjortans rygg.skjorta_boss_flack_a Efter att ha funderat en stund så drämde hon till med tjugo kronor. Taget!

Efter KRIS så var jag på Emmaus och där hittade jag ett par blåa chinos frånJohan_DoG_Boss_a Dolce&Gabbana. Precis som BOSS är det ett märke som brukar vara dyrt på second-handbutikerna i Halmstad. Byxorna var inte lika billiga som skjortan men de var dock inte prissatta som ett par D&G-chinos.

När jag nu ser fotot så slår det mig att det ser ut som om skjortärmarna är lite för korta men det är de inte i verkligheten, det ser bara så ut på kortet.

 

Var vänlig följ och gilla: