Vi har fått ett litet väderomslag med kallare och torrare luft. I morse ledde det till att vi faktiskt kunde se himlen ett tag, precis när jag gick med Sigge. Jag såg en hel del fåglar (dock dåliga foton) och ett rådjur under promenaden.

HägerTornfalkGröngöling Innan hundpromenaden var jag inom vårdcentralen i byn gjorde det uppföljande blodprovet i utredningen om mina myrkrypningar i benen. Sist jag blev blodprovad där p.g.a. av det så tog jag tre misslyckade självisar. Dagens försök blev tyvärr bara aningen bättre.Den senaste veckan har jag skjutit städning o.dyl. framför mig men idag tog jag tag i det och både dammsög, våttorkade delar av huset, städade toaletterna och bäddade rent. Jämfört med det hushållsarbete som hustrun gör är det en piss i Nissan men för mig är det bra jobbat. En bidragande orsak till att jag lyckades göra det jag gjorde idag var att jag äntligen fick rätt kronologisk ordning på de stående punkterna i min dagsrutin – d.v.s. elda i vedpannan, hundpromenader och träning. Hamnar träningen på eftermiddagen så har jag svårt att lyckas göra det jag föresatt mig att göra, jag får inget gjort på förmiddagarna.

 

Igår kväll, och ikväll, tog jag med mig en bok (jag inte läst i på länge) när jag satte mig med kvällspipan. Boken handlar om herrkläder och beskriver ett konservativt herrmode och kan sägas vara min ingångsdrog till tyngre grejor – dvs mitt nuvarande klädintresse.

 

Apropå mitt klädintresse så fick jag en fascinerande kommentar på Reddit idag. Jag hade lagt ut en bild på mig i den rosa kepsen och en person behövde veta min sexuella läggning för att kunna säga om det såg bra ut eller inte på mig. Var jag homosexuell såg det bra ut men om jag var strejt var det förfärligt. Fascinerande att man inte kan ha åsikter om nåt ser bra ut utan att veta en massa om bäraren. Skönhet finns uppenbarligen inte i betraktarens öga utan i den betraktades sexuella läggning… Sicket pucko!

Var vänlig följ och gilla: