I morse var jag inne på psykiatrin och träffade min kontaktperson där för lite avstämning. Eftersom jag är besatt av min rosa tweedkeps just nu så byggde jag dagens utstyrsel utifrån den. Det blev brunt och grått med inslag av rosa samt en mörkblå överrock.Jag har fått lite kritik på Reddit över att jag poserar för foton med händerna i fickorna (sägs sabba hur kläderna faller) så idag hade jag därför tummarna hängandes i fickkanten. Tanken är att det ska störa klädernas visuella uttryck mindre samtidigt som det fortfarande ger mig nåt att göra med händerna – det är därför jag haft de där, jag har inte vetat vad jag ska göra av händerna.

 

Mötet på psykiatrin gick bra även om det inleddes med lite parkeringsstrul som jagade upp mig. Även om mötet gick bra så tog det på krafterna för jag har varit supertrött hela dagen. På eftermiddagen var jag tvungen arr lägga mig och vila på soffan. Möjligen kan tröttheten även ha nåt att göra med att Sigge bredde ut sig mer än vanligt när han sov i sängen i natt.När jag promenerade med Sigge i eftermiddags så såg vi att en tacka hos grannarna fått ett lamm (inte precis, för nån dag sen). Grannen var där och hon sa att det inte var planerat men om lammet växer bra kan det ju bli ett påskalamm. Sigge tyckte att lammet var skitspännande, jag tror att det var dess lite gälla bräkande och storlek som gjorde det spännande.

 

När jag gick med Sigge på eftermiddagen så hade jag inte min Melka-rock på mig (har den på fotot med Sigge på gårdsplanen). Jag har blivit så förtjust i den att jag befordrat den till bruk utanför hemmet, den har ersatts av en gammal rock jag hade hängandes i källaren (och som jag upptäckte av en slump häromdagen).

Var vänlig följ och gilla: