Shooting fish

Under min och 14-åringens runda bland Halmstads second hand-butiker i lördags så köpte jag tre dvd:er varav en var ”Shooting fish” (från 1997). Filmen är en brittisk komedi med en ibland lite väl komplicerad handling men den är trots det väldigt bra. Orsaken till att jag köpte dvd:n i lördags var att jag upptäckt att den dvd med filmen vi redan hade inte funkar i vår dvd-spelare och jag ville att sönerna skulle se den. Efter att ha införskaffat en ny dvd i lördags så var planen att vi söndag kväll skulle äta framför teven och börja se filmen. Det strulade dock till sig när vi upptäckte att inte heller den här dvd:n fungerade i vår spelare! Vi testade skivan i datorn och på sönernas PS4 och där gick det bra så det hela slutade med att vi kopplade in PS4:t till teven och började se filmen. Jag undrar vad vår dvd-spelare har emot ”Shooting fish”?

Igår var jag till vårdcentralen med anledning av de röda fläckar i gommen som jag upptäckte i fredags. Tyvärr var fläckarna borta, de försvann i söndags…. De hade dock ersatts av nån slags ljus beläggning som doktorn tittade på, och så hade jag fläckarna på bild i mobilen så han fick se dem där. Läkaren (en underläkare enligt namnskylten) var nog nyutexaminerad för han verkade väldigt osäker men efter att ha samrått med en kollega (och lånat med sig min mobil för att visa fläckbilden) så landade han i att det förmodligen var svamp jag har i munnen. Han tog en odling för att bli helt säkert och om den visar på svamp så skriver han ett recept på nåt svampmedel. Om det inte är svamp så skulle jag enligt honom kontakta min tandläkare för att få hans åsikt i frågan. Jag tror att det är svamp men vi får väl se.

När jag gick eftermiddagspromenaden med Betty i går så var det ett fantastiskt höstväder, kallt men hög och klar luft. Solen var på väg ner så det blev ett släpljus på hästarna som gick och betade och jag försökte utnyttja det för att ta stämningsfulla bilder på Hia, Tora och Zantos men resultatet blev sådär. Bilderna är klickbara.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
https://villblifrisk.com/shooting-fish-2/
Twitter
INSTAGRAM