Idag så invigde jag min rutiga kostym från i fredags. Jag har sytt intensivt på den de senaste dagarna johan_kostym_glen_checkoch i går kväll så blev jag klar med de sista ändringarna. Jag hade den till dagens praktik och terapi och jag är jättenöjd med den, oerhört behaglig att ha på sig och jag gillar de breda slagen.

På praktiken så brukar de uppmärksamma vad jag har på mig så jag hade hoppats få berätta lite om kostymen men det var ingen som sa nåt. Frågan är om det berodde på att de inte tyckte den var lika speciell som jag tycker den är eller för att de tyckte den var gräslig och därför undvek ämnet.

Förmiddagen fördrev jag på samma sätt som jag gjort varenda förmiddag den här veckan, jobb med veden kombinerat med en brasa och en pipa.

Som framgår av filmen så blåste det lite idag men mest var det dimmigt, det var svårt att se var röken slutade och dimman började. Måendemässigt är det lite samma sak, det bra måendet flyter ihop med det dåliga och jag vet inte riktigt varför jag glider över från det ena till det andra men det har svängt ganska mycket idag.

Till sist ännu en bild på mig med en pipa i munnen. Jag tycker jag liknar Snusmumriken på det fotot. Vad tycker ni?johan_pipa_snusmumrikensnusmumriken

 

Var vänlig följ och gilla: