I går kväll fastnade jag framför ett teveprogram som jag inte borde ha sett, ”Svarta hålens mörka kraft”. Det kanske låter som nån skräckfilm som utspelar sig i rymden men det var en väldigt seriös dokumentär på Kunskapskanalen, en dokumentär som dock gjorde mig väldigt uppjagad. Jag har länge haft ett ångestfyllt förhållande till kosmos, det är så oändligt och så obegripligt att jag nästan alltid drabbas av stark oro om jag börjar tänka på rymden. Jag borde därför ha förstått att ett program om svarta hål inte var det bästa för min själsliga frid. Min rymdångest slog också till tidigt i programmet men samtidigt så var det oerhört fascinerande och det fick mig att sitta kvar. Resten av kvällen var jag sen väldigt orolig och jag hade också svårt att somna eftersom oron gjorde hela mig spänd.

Till sist en vårhälsning och några bilder på Betty som jag tog medan jag lagade kvällsmat (ugnsstekt falukorv) i går. Hon var väldigt intresserad av falukorven och hög den direkt när jag slängde till henne några bitar.

Var vänlig följ och gilla: