Vårvärmen har slagit till med full kraft idag även om det blåst lite och jag passade på att njuta av solen genom att sitta i pannrumsporten (för att komma undan vinden) och röka en pipa. När jag satt där så gick vår hyresgäst i stallet förbi och jag fick frågan ”Mysstund?” och jag svarade ”Ja” men när jag funderade vidare så kom jag på att ett ”Nej, själavård” hade varit mer med sanningen överensstämmande.

Efter piprökningen så gick jag en kort sväng med Betty och då fick vi syn på sönerna som kom cyklandes hem från skolan så vi gick dem till mötes. Som synes hade värmen fått dem att lätta på klädseln lite.

På fårfronten så har det inte blivit några fler lamm men idag noterade jag att åtminstone tre tackor börjat fylla juvren så det kanske blir lamningar i helgen.Det är inte bara tackorna som går i väntans tider, jag gör det också men jag väntar inte på tillökning utan på ett recept från psykiatrin. Förra fredagen så bad jag om två nya recept, oxascand och lyrica, och det första blev utskrivet samma dag men jag väntar fortfarande på lyricareceptet. Tyvärr är det just det som var mest angeläget av de två. Min lyrica tog slut i onsdags så jag är inne på mitt andra dygn utan den. Lyrica kan ge ganska svåra utsättningssymptom, när jag hade högre dos så blev jag fysiskt illamående om jag missade en kapsel, men tack och lov har det gått bra hittills, förmodligen eftersom jag gått ner rejält i dos det senaste året. Jag har skickat flera meddelanden till psykiatrin om att jag behöver ett nytt recept men får bara till svar att det är ”under behandling”, d.v.s. att en läkare fått min begäran. Jag hoppas att nån skriver ut receptet i eftermiddag för jag vill inte vara utan lyrica hela helgen.

Var vänlig följ och gilla: