Det blev vinter igen, en vinter med ett riktigt skitväder – blåst och snö. Vädret har gjort vägarna till isgator så jag har kortat ner hundpromenaderna och går bara till en hage med hyfsat lä och busar en stund med Sigge där. Han är nog den ende i familjen som gillar vädret.

Vädret var dåligt igår med men 17-åringen och jag trotsade det och åkte in till Halmstad och gick i secondhand-butiker. Vi var för ovanlighetens skull inte ute efter kläder utan på jakt efter ett skrivbord till sonen. Det hindrade oss givetvis inte från att också kika på kläder. Det enda i klädväg vi köpte var tre par byxor åt 14-åringen, han sliter brallor på ett makalöst sätt. Två av paren jag köpte var för långa i benen så idag la jag upp dem, plus ett par jag köpt tidigare.

Vad det gäller skrivbord så hittade vi ytterst lite, på Erikshjälpen hittade vi ett i nån slags klassiskt stil men det var inte vad vi var ute efter.Idag så åkte äldsta sonen ner till flickvännen i Skåneland, hon åker ner till Frankrike igen om några dagar. Jag skjutsade in sonen till tåget (mindre formellt klädd än igår) och resan dit var inte kul – massvis snörök som for över vägen och på sina ställen var det dessutom riktigt isigt på vägarna. På väg hem passerade jag Getinge och då kunde jag konstatera att de verkar sakna snöröjning i byn – det var väldigt moddigt på vägarna.

Var vänlig följ och gilla: