I går gick jag loss på social medier och la upp mina bästa foton från 2023. På Reddit och mitt Instagram-konto (det huvudsakliga, mer om det nedan) la jag ut klädbilder. På Insta dokumenterade jag också att jag drabbats av hybris! Så illa är det kanske inte men jag skämtade till det lite och provocera en av de stora svenska tidskrifterna för män – Café. Bilden nedan förklarar hur. Klicka på bilden så blir den större och texten läsbar.Jag har ingen förhoppning om att få nån respons från Café, varken positiv eller negativ. Tidskriften får förmodligen ta emot enorma mängder spam och dårmejl varje dag. Dessutom tror jag att pojkarna och flickorna på Café tar sig själva på för stort allvar för att tycka att den här typen av agerande är rolig.

 

Om nån är intresserad av mina bildmässiga årskrönikor finns infon nedan. Som synes har jag flera konton på Instagram, även om jag egentligen bara använder ett. Jag tycker dock om att mickla med bilder och musik så jag har extrakonton för att ge mig fler chanser att ägna mig åt det.

Sigge_underlund – där la jag tio av årets foton på Sigge.

The_mindful_pipe – där la jag bilder på mig rökandes pipa.

Facebook – där la jag blandade bilder från året som gått. Jag glömde dock en, den här:

Jag brukar ju lägga ut blandade bilder från det gångna året på bloggen och i år hade jag tänkt fokusera på Betty-bilder men så kom jag på att jag gjorde det när hon dog i november (klicka HÄR för det inlägget).

Så det fick bli foton på pojkarna istället.

Det var inte mycket till firande här igår. Vi skulle haft besök men eftersom jag mår som jag gör just nu så ställde vi in. Hustrun gjorde i varje fall en god köttgryta med klyftpotatis och jag drack en stout till. Eftersom det inte går att få tag på min favorit, Murphy´s, så fick det bli Guinness. Glaset är en pint men burken innehöll bara 500 ml så det är därför det fattas lite. Skumtäcket är dock snyggt.Efter maten så satt jag en stund med pipan – ute! De två senaste kvällarna har vädret varit tillräckligt bra för att jag ska kunna sitta ute och röka. Det är mycket trevligare än att sitta i pannrummet. Dock tveksam till om det går att sitta ute i kväll. När jag och 14-åringen gick med Sigge i eftermiddags så blåste det och kom snöblandat regn och det ser inte ut att hålla upp inom den närmsta tiden.

 

Var vänlig följ och gilla: