theralen_aTheralen (ångestdämpande) är inte att leka med. Jag tog det i eftermiddags och är grymt trött nu. Jag blir ofta väldigt trött av Theralen och lika ofta försöker jag äta för att hålla mig vaken. När jag kommer igång kan jag rensa både kylskåp och skafferi.

Helgen har varit sådär. Lördagen var ok men idag har det inte varit nån höjdare. Det började redan i går kväll när jag skulle sova. Jag hade mycket och ångest och kunde inte slappna av och somna. Till slut gav jag upp och tog en sömntablett. Den funkade men jag drömde mycket mardrömmar under natten och sov dåligt. Det är aldrig ett bra tecken att vakna med ångest.

Nu nåt helt annorlunda. Har ni nån gång undrat hur en symaskin fungerar? Jag har det men nu vet jag. De finns en kortfilm (ca 25 min) på Youtube som enkelt och överskådligt förklarar hur en symaskin fungerar. Filmen har några år på nacken men det gör inte så mycket. Filmen finns på http://www.youtube.com/watch?v=g_qLCdrbU78.
Jag har också börjat titta på en dokumentär om cyklisten Mark Cavendishmark_cavendish_a (https://www.youtube.com/watch?v=0mcRaUzdI5M ) . Cykling är ju inte riktigt min grej men den taktiska aspekten i långloppen och den otroliga uthålligheten (även om var och varannan verkar vara dopad) är fascinerande. Mark Cavendish är en väldigt duktig cyklist som vunnit OS-guld och många etappsegrar i de stora långloppen. Han specialitet är spurter och han är otroligt explosiv.

Det kanske verkar som om jag bara sitter och tittar på Youtube dagarna i ända men jag gör faktiskt lite annat också. Men visst finns det mycket på Youtube. Vem är det som orkar sitta och lägga ut allt?

Var vänlig följ och gilla: