Det blev plötsligt vinter i Underlund, ingen snö med temperaturer en bit under nollan. Solen har dock skinit så dagarna har varit väldigt fina. Jag har passat på att prova olika utstyrslar baserade på en av mina (två) vinterrockar.Jag har också promenerat i skogen med Sigge på eftermiddagarna. I går hade jag 14-åringen med mig och det gillar Sigge för då händer det alltid saker. Sonen fick Sigge att gå i ”spinn” två gånger under besöket i skogen. Första gången var när sonen klättrade upp på ett stor flyttblock, det fick Sigge att springa som en galning, både runt blocket och upp på det.Andra gången sonen triggade Sigge var när han körde lite ”hag-parkour” och hoppade över elstaketet. Han hoppade från locket på vår gamla brunn.Sen blev det givetvis en massa kampande mellan killarna också, både hund och son tycker att det är jättekul.

När sonen och jag gick iväg med Sigge så såg vi två rådjur, Sigge såg dem inte eftersom han var helt fokuserad på ett stenröse. Nåt spännande fanns därnere för han vill inte gå sin väg, jag fick dra bort honom. Mitt skadade ringfinger blir bättre men det är fortfarande så svullet att jag inte får på vigselringen. Färgmässigt så börjar det matcha mina lila piercingar…. Apropå färgen så är inte riktigt hela fingret missfärgat, det verkar som om färgspridningen stannar där vigselringen satt.På julmarknaden i lördags köpte hustrun två prydnadsklot (med belysning) att ha vid infarten till gårdsplanen. Nu har hon kopplat in dem och det blev riktigt fint.Inte så långt ifrån oss finns ett ödehus/förfallet ruckel och idag var jag där och fotad lite. Det är fascinerande att se nåt så förfallet ändå vara möblerat på insidan.Till sist tre foton på temat höst-is. Klickbara.

Var vänlig följ och gilla: