Det var ett tag sen jag skrev nåt om Kerstin och de andra lammen men det är mest för att det inte finns nåt särskilt att rapportera. De växer så det knakar, Kerstin mest av alla. Jag har noterat att hon börjat ge sig på att äta fast föda i form av pellets och gräs, det är bra av två anledningar. För det första så underlättar det för oss när vi ska vänja henne av med att bli matad och för det andra så är det bra för hennes mage. Pulvermjölken har gett henne diarré men vi har blandat magmedicin i mjölken så hon är bättre nu. Diarrén gjorde dock att hon blev tämligen kladdig där bak så jag har fått tvätta lite lammrumpa för att hon ska bli ren och fin igen.

När det gäller matningen av Kerstin har yngsta sonen hjälpt mig mycket de senaste dagarna. Han och Kerstin kommer bra överens, faktiskt så bra att hon hoppade genom grinden och försökte följa med honom utanför hagen. Han tog dock det hela med ro och lyfte in henne bland det andra lammen och gick ut igen och då stannade hon på rätt sida staketet.

När det gäller den äldre sonen så har han och jag återupptagit hans boxningsträning som legat nere några veckor på grund av lamningar och för att jag varit allmänt trött. När jag letade i arkiven efter den bild på sönerna som jag använde i det senaste blogginlägget så hittade jag fotot nedan. Uppenbarligen så drillade jag äldsta sonen i boxning tidigt.Vi har haft varmt väder men blåsten har gjort att det inte varit särskilt behagligt ute. Vinden verkar dock inte ha påverkat våren som kommer på bred front nu. Varje dag är allt lite grönare och höstrapsen börjar så smått komma i blomning.Till sist en bild på två musketörerna. De är som vanligt synkade.

Var vänlig följ och gilla: