Förra sommaren så satt jag ofta och rökte under en ek i vår finaste hage men jag har inte tagit mig dit i sommar, inte förrän idag. Fåren går i den hagen nu så när jag var och tittade till dem så passade jag på att sätta mig med en pipa under eken igen. Det var precis lika magiskt som jag kom ihåg det! Medan fåren går kvar i den hagen så kommer det nog bli fler ekstunder, fast jag har dragit ner på mitt piprökande de senaste veckorna så det blir nog inte jättemånga stopp där. Orsaken till att jag minskat på rökandet är inte hälsoskäl utan enbart att lusten inte funnits där. Jag försöker förlägga mina pipstunder till kvällarna och den senaste tiden har jag varit väldigt trött på kvällarna så det har blivit lite slötittande på teve och sen sängen istället.

Trots att vi haft ett fantastiskt sommarväder rätt länge nu så har vi inte grillat mer än ett par gånger men i gårkväll plockade vi fram grillen. Vi till och med åt ute i trädgården, det är väldigt sällsynt för att vara oss. Nåt som är lika sällsynt är att jag tog en öl till maten men i går så blev det faktiskt en Stoodley stout och trots att den inte var från Irland så var den riktigt god.

När jag stod och passade köttet på grillen så började plötsligt två tornseglare gör lågsniffningar över trädgården. Jag ser ofta tornseglare men då är det på avstånd när de flyger på hög höjd men i går så svischade de förbi på låg höjd flera gånger.Till sist ett foto på vyn från Underlund. Vackert eller hur?

Var vänlig följ och gilla: