De senaste åren har jag tappat lite av intensiteten i mitt klädintresse och det har bland annat yttrat sig i att jag inte läser så mycket om herrmode på nätet längre. En sajt som jag dock inte helt släppt kontakten med är Manolo.se. Det herrmode som lyfts fram på Manolo.se är inte riktigt det jag gillar (för kort och för tajt – ser ut som om folk går omkring i kläder som är för små) men de skriver ofta om hantverket som ligger bakom kläderna och det tycker jag är intressant. Nu verkar dock Manolo.se ha problem eftersom det inte kommer ut nytt material på hemsidan. Den senaste artikeln är från den andra juli i år och den berättar att redaktören för Manolo.se ska sluta. Han verkar ha slutat på studs för efter den artikeln har det inte lagts ut nåt material alls på hemsidan. Manolo.se ägs av mediekoncernen Egmont och det är lite förvånande att de lämnar en sajt som Manolo.se i ett innehållsmässigt vakuum. Jag inbillar mig att läsekretsen är rätt flyktig, kommer det inte nytt material så tröttnar de och går vidare till andra sajter. Men vad vet jag?

Nån som tröttnat är jag, inte på Manolo.se utan på allt i största allmänhet. Efter min förkylning så har jag tappat orken rejält. Jag är väldigt trött och seg och utan mina fasta rutiner så skulle jag nog bli sittande i soffan hela dagarna. Det känns som att jag är i ett gungfly av seghet och mina rutiner (hundpromenader, träning, bloggen och en pipa på kvällen) är tuvor som jag försöker hoppa emellan.

Trots att jag var seg i dag så klädde jag upp mig lite och åkte in till Halmstad på eftermiddagen. Det resulterade i ett lånelöfte från banken (eventuellt en renovering på gång) och en film. Jag har inte sett ”12 years a slave” men hört talas om den. Den är säkert bra men jag är lite osäker på om jag orkar se mig igenom eländet som föregår det lyckliga slutet.

På hundpromenaderna så brukar jag och Betty ofta se fasaner. På dagens promenad behövde vi bara kliva ut genom dörren för att göra det – det var fasaner på uppfarten.

Till sist en bild på Hia från i morse.

Var vänlig följ och gilla: