Våren kom smygandes i går för att idag fullkomligt explodera med sol och värme. Vårvädret har lockat fram både blommor och bin (och även sädesärlan).Det var så varmt i eftermiddags att jag var tvungen att flytta in i skuggan när jag satt med min pipa. Ungarna höll sig däremot i solen eftersom de lekte pyromaner med hjälp av ett förstoringsglas (jag kunde inte heller hålla mig utan lekte med en stund).Jag fick dock en del gjort innan jag satte mig med pipan, det blev träning (säsongspremiär för backintervaller på cykel) och vedlavning. Det har känts lite tröstlöst att jobba med veden eftersom jag tycker jag lavat och lavat utan att vedhögen blivit mindre men efter dagens insats så syns det tydligt att mitt arbete gjort skillnad. Den övre bilden är på högen vid leverans och den undre är på högen efter dagens övningar.

Var vänlig följ och gilla: