Just nu känns det som att helgerna är knökfulla med måsten. När jag jobbade så hade jag ångest över att det var måndag och arbetsvecka igen, nu är det ångest över att det är lördag igen som gäller. Den här helgen är det som vanligt en massa praktiska saker som ska göras (städa, måla magasinet och handlapirana_korning_20160611 m.m.) sen ska både jag och Pirana motioneras (var för sig) och eftersom hustrun måste jobba så hamnar en hel del av ansvaret för barn och matlagning på mig.

Det jag tycker är jobbigast är att saker kommer slag i slag, det blir aldrig nån tid att vila, att inte göra nåt alls.

Jag släppte upp fåren i Skålgropshagen i eftermiddags och de påminde mig direkt varför jag tycker så mycket om dem – de kastade sig över slyet! Med får på gården så vet jag att de finns några som varje dag jobbar på att hålla hagarna öppna. De jobbar på oberoende av hur mycket ork jag har, varje får lindrar mitt dåliga samvete lite grann.far_ater_sly_2far_ater_sly_3När jag slog på säcken i fårhuset så såg jag att två får smågruffade lite, de höll på och stötte pannorna mot varandra. Jag hade varit förutseende och tagit med mig kameran så med handskförsedda händer så tog jag den här bilden.far_gruffar_stangasAvslutningsvis lite blandade bilder från dagen.pilfink_x_3fagelbo_nedblastgeting_i_luftenmotesskylt_rosor

Var vänlig följ och gilla: