De har börjat spela in filmen om Gyllene Tider (GT) i Halmstadtrakten nu. Det är stort stohej här när en av traktens stora företeelser ska bli film. Vår närmaste granne, konstnären och musikern, ska vara med i filmen. Ja, alltså inte som statist utan hennes karaktär ska vara med – i veckan träffade hon tydligen skådisen som ska spela henne. Grannen musicerade mycket med Per Gessle, och även Gyllene Tider, när det begav sig. Om jag förstått det rätt så var hon med i en av hans första grupper ”Peter Pop & The Helicopters” och jag vet att hon även doat på nån av GT:s tidiga turnéer. Det finns även skriftliga bevis för att Per Gessle hade höga tankar om henne – att bli rankad näst bäst efter Bowie är inte fy skam!

Fotona ovan har jag snott från grannens FB-sida.

 

Idag avslutades 6-dagarsloppet i Viadal men tyvärr inte med att löpar-Bosse slog världsrekord i klassen M80. Han låg på rekordtider tills ryggen pajade för honom tidigt i morse så han fick ”bara” ihop 493,6 kilometer. Det räckte till ett Europarekord och det är väl så. Bosse slog ett inofficiellt världsrekord, ett Europarekord, satte ett Svenskt rekord (saknades i den åldersklassen innan) och bättrade på sin distans från förra året med 30 kilometer så han har onekligen gjort en fantastisk insats.

 

Själv ska jag ut och springa en skvätt när jag bloggat klart. Måste dock erkänna att mina distanser känns rätt futtiga efter att ha tillbringat en massa tid i Viadal. Det är lockande att försöka ge sig på ett ultralopp igen, t.ex. ett 24-timmars men samtidigt mår jag så bra av den mer begränsade löpning jag sysslar med nu. Ökar jag volymerna så är jag rädd att jag ska gå sönder och det vore en katastrof för mig.

Var vänlig följ och gilla: