Hela sommaren har det stått ett oanvänt badkar i en av våra hagar. Det var tänkt att ersätta ett befintligt, läckande, badkar som korna drack ur men så lyckades bonden laga läckan i det gamla karet och det ”nya” blev över. Jag har gått förbi det överblivna badkaret nästan varje dag under sommaren och varje gång jag ser det så får jag lust att bada i det – dels skulle det bli ett kul foto och dels har jag tänkt att det skulle vara en häftig känsla att bada badkar mitt ute i en hage.

 

Igår gjorde jag slag i saken och fyllde badkaret med vatten, hällde i badskum och hoppade i. Inledningsvis var det väldigt kallt men efter en stund var det riktigt behagligt. Det var också en häftig känsla och jag tycker fotona blev bra. Är faktiskt sugen på att göra det igen men utan fotograf så att jag kan sitta kvar så länge jag vill. Det här var nåt helt annat än min dusch i badkaret som bara var ett sätt att exemplifiera hur stressad jag känner mig över att inte bidra tillräckligt till familjens försörjning.Under förra veckan så la jag ut info om Bosses bravader på Reddit och den har nu spridit sig till löpgrupper på Facebook. Orsaken till att jag vet att det är just mina inlägg på Reddit som är källan till infon är att jag i hast skrev fel distans på Reddit, skrev 495km när det skulle vara 493,6 (läste fel i en tabell och jag kan inte ändra i Reddit utan att ta bort hela inlägget). I Facebookinlägget jag sett så står siffran 495 så om författaren inte också läst fel så tror jag att han hämtat sin info från mina inlägg. I Facbook-tråden som uppstått så finns det folk som inte tror att Bosse är 80 bast. Det är kul att läsa diskussionen som uppstått, folk som var med i Viadal, arrangör och löpare, går dock in och intygar att Bosse visst är så gammal.

Under hundpromenaderna på eftermiddagen så brukar vi passera ett hål i marken där getingar håller till. Jag upptäckte det för en vecka sen när Sigge la nosen mot det, jag såg inte att det var ett hål under utan bara att han tryckte nosen mot backen. Han hostade plötsligt till och sen gick han och nös i flera minuter. Jag tror inte att han blev stucken men det måste ha luktat starkt därnere. Sen dess har jag försökt fota ner i hålet men ingen av de lampor jag lyst med har varit tillräckligt starka. Fotandet sker också under tidspress för när jag böjer mig fram över hålet och lyser in så reagerar alltid getingarna med att komma ut.Till sist två liljor och en ringblomma.

Var vänlig följ och gilla: