Min jävla Ford kommer att bli min död, då menar jag inte att jag kommer att krascha med fanskapet startkablar_fordutan att allt strul med den kommer att ge mig en hjärnblödning. När jag skulle till Konsum för att kompletteringshandla i morse så startade inte bilen. Batteriet var dött. Jag körde den så sent som i lördags och när jag då startade den så märkte jag att den var seg så jag körde en extra sväng för att ladda batteriet. Antingen är det nåt fel med batteriet eller så drar den ström när den är avstängd. Jag ska svänga förbi macken i morgon och be att de kollar batteriet. Den startade hur snällt som helst med ford_2_procent_astartkablar från hustruns bil.

Jag börjar tycka det är genant att ta upp alla bekymmer jag har med den bilen, som att det var mig det var fel på eller att jag hade kunnat förutse att det var ett riktigt måndagsexemplar jag köpte. Problemen fanns ju inte där från början utan jag hade haft bilen nått år när strulet började.vad_jag_lyssnar_pa_20160328_a

Jag fick en riktigt rejäl ångestattack när jag var på Konsum och jag skyller den på Forden. Det var illamående, stickningar i ansiktet och svårigheter att fokusera blicken. Det låter kanske inte som att det var jättelämpligt att jag körde hem från affären men det blev bättre när jag satte mig i bilen och var tvungen att fokusera på nåt annat. När jag kom hem igen så kom det tillbaka men 1 ml Theralen och 15 mg Oxascand kombinerat med lite arbete med pirana_drar_vagn_20160328bloggen (ny spellista) gjorde susen.

Piranas förra ägare var här i förmiddags och hade lite selnings- och körkurs för hustrun, jag hade gärna varit med på det men jag orkade inte vara social. Jag gick dock ut och förevigade när de begav sig glada_mobiliväg på premiärturen.

Hönsen får passa sig för idag har både en kärrhök och en glada lågsniffat över gården. Jag hade ingen riktig kamera med mig så tyvärr blev det inga bra bilder. Den enda jag fick var en på gladan på långt håll. Med systemkameran så hade det kunnat bli fina bilder, särskilt på kärrhöken som var riktigt nära.

Nån som inte brydde sig om rovfåglarna var Pirana, hon suckade mest över att hennes husse är så barnslig.pirana_hatt

Hustrun släpade in två utegranar i hagen och först blev det lite osämja mellan fåren och Pirana över far_ater_granden ena granen men sen verkade Pirana tappa intresset medan fåren åt med god aptit. Osämjan höll tack och lov inte i sig, efter en liten stund var ett av fåren far_o_piranaframme och snackade med Pirana.

Det vita fåret verkar gilla att klättra upp på en jordhög vi har i hagen, jag har sett henne där flera gånger och idag stod hon på toppen igen.far_pa_kullen_1Hönsen har ägnat sig åt trädgårdsarbete idag, de var upp i en av hustruns blomlådor och krafsade hons_pallkrageoch pickade. Det bör väl gå in under rubriken ”jordbearbetning”, förmodligen så gödslade de lite när de höll på också.

Hustrun upptäckte att vi har massvis med krokusar_bland_syrenerblommande krokusar i slänt, de växer mitt bland en massa gamla syrénbuskar och utom synhåll för i princip alla. Står man mitt för dem så är de dock väldigt fina att titta på. Nåt som inte blommar men ändå är vackert att titta på är rabarberplantorna som börjat spira. Det är dags att sätta en hink över dem för att få lång och fin rabarber.rabarber_20160328

Var vänlig följ och gilla: