I dag har jag surfat fram på en våg av komplimanger för min snygga kavaj. Det går inte att beskriva det johan_kavaj_rb_1_abemötande som kavajen fått med nåt annat ord än ”succé”. Jag räknade med en del komplimanger på Socialförvaltningen men inte så många men sen fick jag dessutom två spontana kommentarer på stan också. Det som värmde mest var när en i personalen på Emmaus sa ”Jag måste få säga, du är alltid så stiligt klädd”. Den komplimangen sträckte sig bortom kavajen och därför värmde den lite extra.johan_kavaj_rb_matchning_a

När det gäller matchningen till kavajen så är jag nöjd. Jag tycker att jag balanserat det djärva i kavajen bra med en neutral väst och skjorta. Jag har dessutom plockat upp färger från kavajen i accessoarerna.kavaj_rb_o_boots_a Den blå linnekepsen, som jag hämtade ut på Konsum i morse, var pricken över i:t! Bootsen får man väl betraktas som utropstecknet efter i:t. 🙂

Även om jag är oerhört nöjd med kavajen så måste jag tillstå att den modemässigt inte är helt a jour med tiden, den är för lång, både i ärmarna och över baken. Det är tyvärr fortfarande modernt med för små herrkläder.kavaj_linne_rose_born Bilden nedan är tagen från Rose & Borns webbshop, jag tycker att den talar för sig själv.

Som jag nämnde ovan så har jag varit på Emmaus. Jag gjorde inga klädfynd men väl några filmfynd dvd_emmaus_massor_a(som att jag inte redan hade tillräckligt med filmer på min ”att-se-lista”). De hade ruskigt mycket dvd inne just nu, filmerna stod staplade på varandra. I röran så hittade jag tre filmer som jag ville ha, en Guantanamodokumentär till mig, en Tintin till ungarna och en anime till ungarna och mig. Filmen om Guantanamo kommer dvd_emmaus_3_st_asäkert att göra mig väldigt upprörd men jag vill ändå se den. Spirited away är en klassiker som jag aldrig sett. Det riktiga filmfyndet gjorde jag dock inte vid bordet med alla dvd:er utan vid hyllan med irland_dvd_6_st_asällskapsspel. Instoppat bland spelen låg en kartong med sex dokumentärer om Irlands historia. Det är nån av kabelkanalerna, typ History channel, som ligger bakom. För mig är boxen rena rama irlandsporren.

Min terapeut var sjuk idag så jag fick en timme ledigt på eftermiddagen. Den timmen ägnade jag åt att titta på Engelska antikrundan.engelska_antikrundan_fb_a Fast jag somnade sista kvarten.

Var vänlig följ och gilla: