Jag såg på Stil i P1:s hemsida att det fanns några tweets kopplade till förra fredagens program om modebloggare. Jag var nyfiken på att läsa vad folk tyckt om programmet så jag registrerade mig (motvilligt) hos Twitter för att kunna läsa tweetsen.twitter_logo Jag lyckades dock inte hitta några tweets om Stil i P1 men jag tror att jag råkade twittra nåt av misstag. Riktigt vad, eller vart det hamnade vet jag inte.

Twitter fick mig att känna mig gammal och ifrånsprungen av tekniken. Nåt som ären_ogd_a lite komiskt i sammanhanget är att nån på Socialförvaltningen, så sent som i går, kom till mig och bad om hjälp med orden ”Du som är bra på datorer”. In the land of the blind the one eyed man is king.

Lekte kliv på snigeln i morse, d.v.s. jag försökte kliva på mördarsniglar varje steg mellan bostadshuset och hönshuset, drygt 30 meter. Tyvärr så lyckades jag. Sniglarna har dessutom börjat ta sig in i hönshuset, jag var tvungen att ta bort en snigel från betet på den laddade råttfällan idag.

Midsommarafton är en räkenskapens dag för mig. Jag hade satt upp både ett vikt- och ett träningsmål (antal armhävningar jag skulle klara) till midsommarafton. Jag missade båda målen. När det gäller armhävningarna johan_armhavning_1aså skyller jag lite på att jag gjorde dem strax efter att jag slagit på säcken i tio ronder, vikten hänger samman med för mycket ångesthantering med mackor, müsli och glass. Målen var inte på liv och död (vissa skulle kanske hävda att mål alltid är på liv och död för mig) men det är ju helt klart roligare att nå mål än att inte göra det. Jag ska göra ett nytt försök med armhävningarna i morgon men jag befarar att resultatet blir lika klent då.

Var vänlig följ och gilla: