Det har varit mycket ved i helgen, båda dagarna så har vi både kört fram bränne med Pirana och lavat den nylevererade veden. Det bränne vi kört fram är stockar som jag kapade upp i torsdags och de är grövre än det Pirana dragit ut tidigare men det verkar inte bekomma henne.

Även vid vedlavningen har vi dragits med grövre dimensioner än vi är vana vid. I år har vi fått riktigt grov ved, den är visserligen smidigt att elda men den är bökig och tung att hantera. Trots det så har vi kommit riktigt långt med veden.ved_lavad_20170212I går kväll var det ”Mello”-dags igen men jag lämnade hustrun och barnen framför tv:n och flydde ut i pannrummet med min pipa och ett glas whisky. Jag klarade mig med andra ord väldigt bra men det märktes att jag är ovan att dricka starka drycker, ett glas räckte mer än väl.johan_pipa_whisky

Var vänlig följ och gilla: