Fredagsvädret överraskade mig genom att faktiskt tillåta gräsklippning så jag kopplade in det nya batteriet i klipparen, rensade gräsmattan från pinnar (vapen om ni frågar killarna) och vred om startnyckeln. Som gräsklipparen startade! Jag hann klippa både hos oss och hos grannen innan det började regna. I veckan har jag varit riktigt stressad över gräsklippningen så det var en sann fröjd att puttra runt på klipparen med det senaste avsnittet av Stil i P1 i lurarna och se gräsmattan bli prydlig igen.Jag är inne på min andra nyhetsfria dag idag. På terapin i torsdags så pratade vi om hur stressad och uppgiven jag blir av nyheterna nu för tiden och min terapeut föreslog att jag skulle försöka ha några nyhetsfria dagar. I vanliga fall tittar jag inte på nyheterna på teve men jag kollar nyheter på nätet, huvudsakligen SVT, BBC, Irish Independent, Hallandsposten och P4 Halland. Tidigare så ingick CNN och Fox i den listan men de gjorde mig så ofta upprörd att jag strök dem för ett bra tag sen. Under gårdagen och idag så har jag insett hur mycket nyheter jag trots strykningarna konsumerar i vanliga fall, så fort jag inte gör nåt särskilt så brukar jag sätta mig vid datorn och nyhetssurfa lite. Tidsvinsten jag gjort nu har jag lagt på att återuppta mitt pipsnidande som legat nere ett tag.

Det är två månader sen tioåringen fyllde tio men först idag så hade han sitt kalas. Han valde att göra det enkelt för sina föräldrar genom att ha kalaset nere i Getinges bowlinghall. Vi gjorde i vår tur det enkelt för oss genom att inte bjuda på tårta utan bara glass och kakor. Barnkalas är inte min favoritsysselsättning men det här gick hyfsat.

Till sist en stilstudie på Betty.

Var vänlig följ och gilla: