Båda sönerna ägnar en hel del av sin vakna tid åt att spela på telefoner och Playstation men de ägnar sig också åt träning i form av dans, tennis, parkour och nu även boxning! Det är tolvåringen som dragit på sig handskarna men han gör det inte i en klubb utan det sker här hemma med mig som personlig tränare. Vi har precis inlett hans boxningskarriär (köpte egna handskar åt honom i tisdags) men jag tycker att det är roligt att träna honom och jag tror att han också tycker det är väldigt kul, det sker helt på hans initiativ.

Igår hade tioåringen avslutning på sin parkour och då hade de uppvisning på parkourbanan de tränat på under våren. De rundade av avslutningen med glass, vilken sonen intog hängandes upp och ner. Alla sätt är bra utom de dåliga…..

Jag har ännu inte lyckats klippa gräset efter söndagens misslyckade försök. Jag provade igen i måndags men gräsklipparen ville inte starta trots att jag laddat batteriet. Jag tror att det är batteriet, och inte gräsklipparen, som det är fel på så jag har införskaffat ett nytt batteri men eftersom det regnat och haglat de senaste dagarna så har jag inte brytt mig om att montera det på gräsklipparen. Prognosen säger att det ska bli klippväder till helgen men tyvärr har vi rätt mycket inbokat då så jag är inte säker på att jag hinner ut och klippa vädret till trots. Vi får se hur det blir.

Var vänlig följ och gilla: