Man vet att man bor på landet när man reagerar på att det är fotspår i snön när man går och kollarfotspar_sno posten. ”Vem har gått här? Tre stycken, och med hund!”. Med posten i näven följde jag spåren och kunde efter en stund konstatera att det var grannens son med familj som genat över vårt när de var ute och promenerade.johan_rock_dk_rosa_slips

Efter som jag såg spår i snön så förstår ni att det snöat här. Tyvärr har det bara kommit lite, det är precis så att marken blivit vit men det ärjohan_rock_ljus_rosarod_slips ändå tillräckligt för att lysa upp lite. Med snön kom lite kyla så jag fick orsak att plocka fram mina vinterrockar, igår blev det den mörkblå och idag den ljusa. Båda är väldigt snygga.

I förmiddags så kombinerade jag nytta med nöja genom att bege mig ut i skogen och kapa upp ett johan_pipa_brasa_skogenpar nerblåsta träd för att sen tända både en pipa och en brasa.pipa_brasa Det var himla trevligt att sitta där vis elden och filosofera. Förhoppningsvis kan vi dra ut de uppkapade träden med Pirana under de kommande veckorna.

Idag var telereparatörerna här och det visade sig, tyvärr, att strulet med telefonen och internetteleledning_provisorisk berodde på avgrävningen av telefonkabeln förra året, skarvningen blev tydligen inte riktigt bra. Eftersom vi ska få fiber så lägger vi inget krut på att fixa skarvningen utan telekillarna drog en provisorisk kabel längs med logen istället. Vi får se om de fakturerar oss för jobbet eftersom det var vi som grävde av kabeln eller om de bjuder på det. Jag hoppas på det senare, särskilt som en av telereparaörena var en kille som jag boxades med i HAIS. Vi får se.

Var vänlig följ och gilla: