I går kombinerade jag nytta med nöje i skogen igen. Efter att jag släppt ut hästarna så röjde jag lite johan_laser_hp_i_skogensly och små träd på en öppen yta i skogen. På ytan, som kallas ”Slätten”, växer flera små ekar och med hjälp av röjningen så hoppas jag skapa utrymme för dem att växa till sig. Efter röjningen så tände jag en liten brasa och satte mig, med pipan, och läste Hallandsposten.

Under gårdagseftermiddagen så släpade jag sen undan riset som blev efter röjningen. Jag släpade ut det i en av hagarna hastar_ater_risdär hästarna var väldigt förtjusta i det, de gnagde bark och åt knoppar för glatta livet. Gwanwyn bjöd också på det här förtjusande ”leendet”.Gwanwyn_ler_2I går blev också min senaste pipa klar. Jag tycker att det blev en av mina bättre när det gällerpipa_ask_halvbojd proportioner och form. När jag började göra den så var tanken att den skulle ges bort men jag har blivit väldigt förtjust i den så jag kommer förmodligen att behålla den.

Till sist dagens soluppgång fotad när jag gick med ungarna till skolbussen. Det har verkligen blivit mycket ljusare på morgnarna nu, härligt! soluppgang_20170214

Var vänlig följ och gilla: