I natt sov jag dåligt. Jag hade svårt att somna, insomningstabletten till trots, zolpidem_nara_aså jag gick ner och började titta på det senaste avsnittet av Antikrundan. Min hustru höll mig sällskap medan hon åt en sen kvällsfika och jag höll henne sällskap antikrundan_kk_ai ätandet.

Efter en stund så började min sömntablett verka, jag märkte det först genom att jag blev väldigt sockersugen och sen genom att jag blev trött. Sockersuget åtgärdade jag genom att äta mjölk och flingor följt av valda delar av familjens godisförråd. Om Antikrundan var bra eller dålig vet jag inte för när sömntabletten väl började verka så blev det mesta rätt dimmigt, jag har bara diffusa minnen av det som hände innan jag stupade i säng. Även om jag inledningsvis sov djupt så fick jag en massa mardrömmar framåt småtimmarna. Vanligtvis handlar mina mardrömmar om att jag utsätts för något skrämmande eller stressande men i natt bestod det otäcka i drömmen av att jag var en mobbare som trakasserade en person. Mycket obehagligt.

Idag lyckades jag fotografera den gäspning hos Brynja som jag missade i lördags på grund av felaktiga kamerainställningar. Dagens foto blev skarpt men lite kliniskt. Den suddiga bilden från i lördags var kanske inte så dum ändå.

brynja_gaspar_suddigthast_gaspar_skarp_2_450I dag så har jag varit till Slöinge lantmän och köpt fårstängsel för att förhindra ytterligare fårrymningar. Vi har eltråd i alla våra hagar och det har alltid funkat bra men eftersom de här fåren två gånger gåttfarstangsel_o_pellets igenom staketet på samma ställe så är jag rädd att de ska tänka på det hörnet som en öppning även med tre eltrådar där. Jag tänker därför sätta riktigt fårnät i den hörnan och så får jag hoppas att det inte bara leder till att de går igenom staketet nån annanstans. Det blir strängt, och dyrt, om jag måste sätta fårstängsel runt alla hagar där fåren ska beta.

När jag ändå var på lantmännen så köpte jag också lite fårpellets så att jag har nåt att locka med om det skulle vara så att de rymmer igen.

Var vänlig följ och gilla: