Femtonåringen var på tennisläger i Båstad förra helgen och en sak han sa när han kom hem var att det fanns massvis med porschar där. Det finns porschar i Halmstad också, igår var jag, hustrun och 13-åringen och handlade på Hallarnas köpcentrum och då såg vi en Porsche Taycan (årsmodell 2021). Som bonus såg jag idag dessutom en Maserati hos vår bilverkstad när jag var där och hämtade hustruns bil efter service.

För att lindra oron vid sänggåendet har jag tagit lugnande medicin (Alimemazin) när jag lagt mig på kvällarna. Det har minskat mina insomningsproblem men jag kommer ändå sluta ta den, även om det genererar en massa vaknätter. Orsaken till det är att jag är så trött dagen efter att jag tagit medicinen. Tröttheten är förlamande och påverkar min ork att göra saker här hemma. Idag skulle jag till exempel ha sprungit ett långpass men jag var alldeles för seg så jag nöjde mig med tio kilometer istället.

Nåt som jag faktiskt orkade göra idag var att plocka fram symaskinen och jobba på att länga ärmarna på Cornelianikavajen jag köpte på Öland. Jag har längt ärmarna nu men ska fixa lite med fodret inuti kavajärmarna innan den är helt klar. Orsaken till att jag förmådde ta tag i kavajsömnaden är förmodligen att är väldigt motiverad – vill kunna ha den på pojkarnas skolavslutning nästa vecka.

Ibland får man oväntade kommentarer på Reddit-inlägg. Jag la ut bilden nedan på Bettyoch fick den här kommentaren. Enligt nätet så betyder OG (utöver Original Gangster) nåt som är väldigt autentiskt och gammaldags. Det kan ju stämma för vi har haft tangentbordet länge.Till sist några bilder som blivit över från de senaste dagarna. Den första visar Betty precis när John Blund knackar på….

Var vänlig följ och gilla: