Igår la jag ut ett inlägg på en avdelning på Reddit som heter ”Vintage fashion”, det visade min utstyrsel från igår men det handlade även om min depression.Jag var osäker på om jag skulle skriva nåt om depressionen eller bara hålla mig till kläderna. Trots att jag var rädd att folk skulle bli sura för att jag blandade in psykisk ohälsa i en avdelning för kläder så inkluderade jag den till slut. Ett bra beslut verkar det som för jag har fått massvis med lajks och kommentarer om att folk känner igen sig i mig. Det känns väldigt bra.

Jag fick visserligen en lite tyken kommentar men jag var lite tyken tillbaka…. Allt utom slutet i kommentaren är sant. Jag fick också en kort kommentar som först förbryllade mig. Där stod bara ”Chad”. Jag antog att ”Chad” var nåt slanguttryck som jag inte kände till så jag började med att kolla i Urban dictionary på nätet. Enligt dem så är ”Chad” inget positivt, antingen bajs mellan skinkorna eller en ung vit man som inte är särskilt mogen. Jag kände att kommentarens ”Chad” kanske handlade om nåt annat och googlade vidare. Den som söker skall finna – enligt Wikipedia ska ”Chad” (i slangsammanhang) tolkas som: ” The term has become a slang term across the internet and among adolescents in general to refer to particularly attractive or confident men”. Det låter betydligt bättre än de två tidigare betydelserna.

Innan jag cykeltränar inne så brukar jag slå på säcken som hänger i fårhuset. Nu ska två svalor till att häcka där så för att slippa störa dem högg jag ved istället. Det är bättre än boxning eftersom det förenar träning med praktisk nytta.

Till sist några blandade bilder, t.ex. en blöt akleja, en blåmes som ligger i för att mata sina ungar och en fjäril (Amiral) bland blommande syren.

Var vänlig följ och gilla: