Min förkylning har blivit mycket bättre men jag har fortfarande en hosta som inte riktigt vill ge med sig. I morse så funderade jag på om jag skulle ge mig på och träna men jag beslöt att vänta nån dag till innan jag drar igång träningen igen. Förkylningen hindrade mig dock inte från att sitta ute i +4˚ i 90 minuter och röka. I pipan hade jag”Salty dogs”, en tysk plugtobak som jag inte provat tidigare. Det visade sig att den luktar och smakar nästan precis som en av mina irländska plugtobaker, “Yachtsman navy plug”. Utseendemässigt så var de också i det närmaste identiska (den mindre biten är Yachtsman).Det är inte bara förkylningen som plågat mig de senaste dagarna, igår vaknade jag med en skarp smärta i en muskel i skuldran. Jag försökte att massera bort det onda men det hjälpte inte men sen kom jag på att jag ju har en TENS-apparat. Först körde jag ett massageprogram på den smärtande muskeln men det hade ingen som helst effekt men när jag senare körde ett TENS-program så försvann smärtan direkt, ren magi! Fråga mig inte vad skillnaden är mellan programmen för det vet jag inte, jag vet dock att det gjorde ont på olika sätt medan jag körde dem.

Jag rundar av dagens inlägg med två foton. Det första har jag tagit själv medan det andra är taget av nån annan. Jag önskar dock att jag tagit det andra fotot också eftersom det är ett fantastiskt – två lodjur på samma bild! Fotot togs för nån dag sen under en vildsvinsjakt hos våra julgransbekanta.

Var vänlig följ och gilla: