Jag surfar ju runt en hel del på Reddit och letar efter intressanta avdelningar att följa. Två av de senaste som jag tittat på heter ”Faces” och ”Selfies” och de handlar om precis vad de heter. Folk lägger ut bilder på sig själva, med ”folk” menar jag unga kvinnor som fotar sig själv i mer eller mindre utmanande poser. Det här förekommer ju säkert på alla sociala plattformar men det gör det inte mer intressant. Även om man är ute efter att titta på tjejbilder så borde man väl snabbt tröttna på att se massvis med tjejer som alla har samma pose och uttryck. Jag tycker det hela är urfånigt och har inte kunnat låta bli att driva lite med fenomenet – la ut några bilder på mig själv. Om jag flippade när jag la ut bilder på avdelningen för piercingar så floppade jag när jag la ut foton på ”Faces” och ”Selfies”. Jag garvade i varje fall en stund av tilltaget och det är ju huvudsaken.

Idag åkte jag till SIA i Slöinge för att bunkra glass. Nu när sömnen havererat för mig så går det mycket glass, särskilt sandwichar som jag av någon anledning är mest förtjust i just nu. När jag lämnade gården så passade jag på att klä upp mig lite i ett försök att stärka mitt mående. Tycker att jag lyckades i mitt uppsåt och utstyrseln visas nedan.När jag bytte om för glassresan så var planen att ha den rutiga linnekavaj jag köpte på Öland men när jag provade den så kändes ärmarna lite korta så det blev utstyrseln ovan istället. Jag gillar dock Ölandskavajen så för att göra den mer brukbar har jag börjat länga ärmarna. Idag sprättade jag dem och planen är att börja sy i morgon. Kavajen är av hög kvalité så det var gott om sömsmån och det bör inte vara nåt problem att länga lite.

Yngsta sonen provade mina glasögon häromkvällen och han passade riktigt bra i dem. Han har inget synfel så han behöver inga brillor men om han skulle så verkar runda vara ett bra alternativ.

Betty löper nu och då blir hon alltid extra sällskapssjuk och när jag skrev på den här texten kom hon och la huvudet i mitt knä.

Var vänlig följ och gilla: