Betty och jag fortsätter att stöta på fasaner under våra promenader. I går blev det dessutom två kaniner, en på långt håll och en ganska nära.Det är verkligen ett kaninår i år för det är massvis med kaniner i hagarna och i trädgården men oftast ser jag dem på morgonen eller kvällen då fotoljuset är för dåligt.

Ett annat djurmöte var det med en mus i badrummet på ovanvåningen i går kväll. Elvaåringen såg när musen sprang in där, stängde dörren och meddelade sen mig. Jag beväpnade mig med en hurley (klubban i den irländska bollsporten hurling) och avlivade sen musen.I eftermiddags hade jag en läkartid på psykiatrin som jag klädde upp mig inför. Det var dock helt bortkastat eftersom mötet med kort varsel blev ett telefonmöte istället. Läkaren ringde upp mig när jag satt i bilen på väg in till Halmstad och frågade om jag fått meddelandet om att mötet var på telefon istället för fysiskt. Det hade jag inte. Läkaren sa att jag skulle ha fått ett meddelande via 1177 om det igår. Jag fick ett meddelande från 1177 i går om att jag hade ett nytt meddelande och när jag kollade upp det så var det från sjukgymnastiken i Getinge. Nu när läkaren sa att de skickat ett meddelande så gick jag tillbaka till 1177 och kollade en gång till. Under rubriken ”Meddelanden” fanns inget om att mötet ändrats men under rubriken ”Ärenden” så fanns informationen som läkaren pratade om. Om psykiatrin nu messar att jag fått ett ”meddelande” så är det väl rimligt att tro att det ska finnas under rubriken ”Meddelanden”. Suck…

Var vänlig följ och gilla: