johan_selfie_vaska_kavaj_2Idag invigde jag min väska, den fick klart godkänt vad det gäller funktionalitet. Jag var så pass nöjd med väskan att jag redan på väg till praktiken spetsade in mig på ett positivt mottagandet där. För att säkerställa att ingen missade väskan så tog jag med väskan in i fikarummet när jag åt jag lunch på praktiken. Ingen såg den, ingen sa nåt i varje fall. Mycket besviken. Tyvärr har jag så mycket Jante i mig att jag inte själv kunde föra den på tal. Jag ska göra ett nytt försök på torsdag. Jag ska visserligen dit i morgon igen men jag kan ju inte ha samma väska två dagar på raken! 🙂

Min högra vad stramar lite efter gårdagens löprunda så jag tog bara en promenad idag. Jag tog med mig kameran och resultatet kommer här.kastanjknoppar_20160404

johan_selfie_spegel_20160404

 

 

 

 

 

 

 

motorvagenduvor_bjorkar_avstandhatt_stetson_skyltIdag hade jag inte tänkt gå inom Myrorna men när jag passerade i bussen på väg mot praktiken så såg jag vad som kunde vara en Panamahatt i skyltfönstret. Det väckte nyfikenheten i mig så efter praktiken promenerade jag in till centrum och Myrorna. Det var hatt_stetson_skylt_naraingen Panamahatt, det var en somrig Stetson, jättefin men storlek 56 och det är för litet för mig. Hatten var dock en iakttagelse väl värd att kollas upp.

Var vänlig följ och gilla: