Det var spring i hagen idag, Brynja och fåren rejsade när Pirana var i väg på en ridtur. Jag var i fårhuset och slog på säcken så jag hann bara se, och filma, slutet. Brynja var nog lite orolig för att Pirana inte var i hagen och påhejad av fåren började hon springa. När fåren kom igång så släppte de dessutom loss lite vårkänslor.

Jag maler på med mina foton av Bårarpsbergen, jag tycker det är fascinerande att vädret kan växla så snabbt. Nedan är tre bilder (i kronologisk ordning) tagna inom loppet av två timmar.vy_ravinge_20160320_1vy_ravinge_20160320_2vy_ravinge_20160320_3

vast_pow_fardig_m_skjortaUtöver att fotografera dimman över Bårarp så har jag också sytt klart min väst. Med mina mått mätt så blev den helt ok, knapphålen blev lite brutala men vast_pow_knappar_monsterpassningmönsterpassningen blev dock ok. Fast det beror nog mer på slumpen än på min skräddarkonst.

Om nån undrar hur det gått för mig med mitt lyssnande på Leif GW Perssons ”Bombmakaren och hans kvinna” så kan jag meddela att jag pallade inte GW:s bristande geografiska och språkligabombmakaren_gw_150 kunskaper utan jag la ner hela projektet. Ska man skildra komplicerade miljöer och scenarion och inte ens kan skilja på England/engelskt och Storbritannien/brittiskt så har man förbrukat sin trovärdighet hos mig. Som vän av ordning har jag mejlat GW och påtalat felen men jag har inte fått nåt svar. Jag förväntar mig inte heller något, han förefaller vara en man som inte tycker om att ha fel så när han får det skrivet på näsan så tror jag han försöker ignorera de. Eller så har han helt enkelt inte tid att svara.

Allra sist – en bild på Stout i trädgården.stout_ligger_tradgard

Var vänlig följ och gilla: