Churchill – nej tack

Jag har träningsvärk efter måndagens brottande med bagglammen, det värker i axlar, överarmar, magen och i fingertopparna. Att det gör ont i fingrarna beror på att jag höll krampaktigt hårt i lammens päls, när jag väl fått ett grepp så ville jag inte släppa det trots att de hoppade och skuttade hejvilt. Bagglammen verkar dock ha kommit till ro i stallet, kanske för att jag göder dem med pellets inför den stundande slakten.

Jag har funderat en del på min 50-årshelg i Uppsala och var jag vill äta på lördagskvällen. Det finns en del finare restauranger där men jag vill hellre gå till en pub, det är mer min stil. En googling på ”pubar i Uppsala” avslöjade att det finns en hel del att välja mellan. Den som verkar ha fått högst betyg, ”Churchill Arms”, faller dock bort på grund av namnet. Jag har inte för avsikt att fira min 50-årsdag på en pub döpt efter mannen som skickade terrorstyrkor till Irland. Jag tänker mig att vi ska äta på den pub, Bishops Arms, som finns på hotellet på lördagskvällen men att jag och hustrun ska testa O´Neills Irish Pub på fredagen. Enligt deras hemsida så har de en del irländska ölsorter som jag skulle vilja provsmaka (kanske inte alla men nån av dem i varje fall).

Jag hoppas att vi ska hinna klämma in ett biobesök i Uppsala också. Både hustrun och jag tycker om film men vi har väldigt svårt att komma iväg på bio (utbudet i Halmstad är inte heller nåt vidare) så det är bäst att passa på när vi är i en stad med en bättre biokultur. Vi kanske till och med kan se nåt på Fyrisbion, där var vi ganska ofta när vi pluggade i Uppsala.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/churchill-nej-tack/
Twitter
INSTAGRAM