En tidig födelsedagspresent

Hustrun har länge förespråkat att jag ska skaffa en parkeringsapp i mobilen, en sån där som man betalar parkeringsavgiften med. Jag har dock spjärnat emot och sagt att jag hellre betalar med kort så länge det bara går. I går eftermiddags gick det inte längre. Jag hade skjutsat sonen till hans dansträning och körde sen in till centrala Halmstad för att göra några ärenden. Jag hittade en ledig ruta men ingen parkeringsautomat som tog kort och tvingades därför ladda ner en app för att kunna betala avgiften. Jag hade velat skriva att nedladdning och betalning gick geschwindt men det gjorde det inte eftersom jag inte riktigt fattade hur jag skulle göra. Som tur var passerade en lapplisa och hon kunde hjälpa mig med det tekniska. Typ första gången jag blev glad av att se en parkeringsvakt!

En annan sak som gjorde mig glad i går var att min beställda tobaksvaror kom fram. Oerhört snabb leverans – jag beställde i måndags förmiddag och igår var de framme. Tobaken blev som en tidig födelsedagspresent eftersom den var inslagen i paketpapper! Jag vet inte om det var i ett försök att lura tullen om försändelsen öppnades eller om det bara var för att göra mottagaren glad.Till sist två oktoberbilder till (klickbara).

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/en-tidig-fodelsedagspresent/
Twitter
INSTAGRAM