Padda på Finn crisp

För några dagar sen så skrev jag att hösten varit torr och att jag bara behövt springa i regn en enda gång sen i mitten på juli. Den siffran har nu ökat med 100 procent – igår blev jag blöt igen.

Gårdagen bjöd på riktigt blött och trist väder så jag bestämde mig för att elda i kakelugnen för att få bort lite av det råa i luften inomhus. Vi har fortfarande inte satt på värmen i huset så när det är ruskväder ute så blir det lite kallt och fuktigt inne. SMHI har lovat fortsatt höstväder så jag misstänker att det inte dröjer många dagar innan jag måste dra igång vedpannan för att få lite ordentlig värme i huset.

När jag promenerade med Betty i förmiddags så lyssnade jag på en intressant dokumentär om Alexander Kielland-katastrofen 1980. Jag var helt inne i lyssnandet när Betty och jag passerade fåren så jag noterade inte att Kerstin hoppade ut genom staketet och följde efter oss. Jag hade säkert gått 100 meter förbi fårhagen innan jag märkte att jag hade sällskap. Betty sa inget heller, hon bara ignorerade rymlingen. Det behövdes sen lite lock och pock för att få in Kerstin i hagen igen.

Till sist en bild på paddan i vår källare, sittandes på ett tomt paket Finn crisp.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/padda-pa-finn-crisp/
Twitter
INSTAGRAM