I fredagskväll så pratade jag och hustrun lite om hennes jobb och hon berättade att hon höll på att diskutera BAT (Best Available Techniques) med länsstyrelsen i ett uppdrag. Hon och handläggaren hade inte riktigt samma syn på vad BAT innebar i det här konkreta fallet. Hustruns och min diskussion av saken var varken lång och djuplodande men den gjorde ändå att jag drog på mig en ångestattack. Jag blev frustrerad å hustruns vägnar och det resulterade i ett kraftigt känslopåslag med ångest. Det var väldigt onödigt, särskilt som hustrun verkade ta situationen på jobbet med ro.

Gårdagen bjöd inledningsvis på regnigt och grått väder så jag bestämde mig för att tända i pannan. Det gick ganska bra att få igång allt, det var bara en pump som kärvade men jag fick ordning på den så nu har vi det väldigt varmt och skönt inne.

På eftermiddagen klarnade det upp och då passade hustrun och jag på att köra en sväng med Hia. Under turen så syntes det tydligt att det kommit mycket regn, det stod vatten på åkrarna. Efter körningen så tappade jag all ork och energi och som vanligt när det händer drabbades jag av ett väldigt sockersug. Jag stod emot en stund men sen gav jag efter och åt glass. Det gjorde mig inte nåt piggare så det blev en tidig kväll för mig. Jag sov tretton timmar så uppenbarligen var jag trött. När jag vaknade så vräkte det ner både regn och hagel, riktigt ruskväder. Till och med pilfinkarna tyckte det.När det höll upp lite så släppte frun och jag ut hästarna. Vi brukar inte lägga täcke på Hia men idag fick han ha ett, ett väldigt grönt täcke. Jag tog upp mobilen för att fota honom och täcket och han var nyfiken på mobilen.

Var vänlig följ och gilla: