Parkering – ett guldkorn i tillvaron

När jag åkte in till min samtalsterapi i morse så hade jag flyt med parkeringen. Det brukar finnas lediga platser på betalparkeringarna runt psyk men gratisplatserna är nästan alltid upptagna men i morse så fanns det en ledig ruta alldeles vid ingången till psykiatrin. Jag har aldrig lyckats hitta en ledig ruta där tidigare så det förgyllde faktiskt min dag – man får ta tillvara på de små guldkornen i tillvaron!

Eftersom det var terapi så klädde jag upp mig lite, som synes blev det en grårutig kostym med matchande hatt. Det syns också att det regnade när jag tog korten. Medan jag tog mina självisar så stod Betty i dörren och tittade på, hon undrade nog varför jag stod ute i regnet.Både i går och idag har jag varit väldigt trött. Jag har kommit upp och fått i väg ungarna till skolan men morgonsysslorna går som i ultrarapid. Jag brukar dock piggna till lite när jag går och släpper ut hästarna och sedan mockar Piranas box. Brynja är fortfarande kvar hos oss, ägaren väntar på att få avlivningsbeslutet godkänt av försäkringsbolaget och när hon får det så är det tyvärr kört för Brynja.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/parkering-ett-guldkorn-tillvaron/
Twitter
INSTAGRAM