Bara för att jag nyligen skrev att de mardrömmar som jag tidigare drömt om Första världskriget harwwI_attack_2 upphört (ersatts av mardrömmar om jobbet) så var jag tillbaka på slagfälten i Flandern i natt. Mycket obehagligt.

patrick_grant_rock_a_400_2Tidigare i veckan så hade Manolo en artikel om överrockar (fast de kallade dem paletåer). Den sista bilden i artikeln är på stilgurun Patrick Grant i en rock som liknar den som jag köpte på Emmaus för några veckor sedan. Jag tycker att min ser lika tjusig ut som hans men med tanke på att han äger ett skrädderi på Savile Row så är nog hans lite mer exklusive än min.

Det är ändå roligt att min 60 kronors-rock kan ”konkurrera” med de rockar Manolo lyfte fram, särskilt som deras budgetalternativ kostar drygt 5000 kronor. Jag kan kanske inte konkurrera med Patrick Grant när det gäller stilfullhetjohan_pg_3 men utifrån mina förutsättningar tycker jag ändå att jag gör ett bra jobb.

Jag sett klart ”Juno” nu. Jag kan inte förstå vad det var som jag inte tyckte om när jag såg filmen första gången. Den var ju jättebra.juno_a

I dag såg jag de första snödropparna i trädgården – våren är gå gång!snodroppar_1_20150207_a

Var vänlig följ och gilla: