När jag åkte in till min samtalsterapi i morse så hade jag flyt med parkeringen. Det brukar finnas lediga platser på betalparkeringarna runt psyk men gratisplatserna är nästan alltid upptagna men i morse så fanns det en ledig ruta alldeles vid ingången till psykiatrin. Jag har aldrig lyckats hitta en ledig ruta där tidigare så det förgyllde faktiskt min dag – man får ta tillvara på de små guldkornen i tillvaron!

Eftersom det var terapi så klädde jag upp mig lite, som synes blev det en grårutig kostym med matchande hatt. Det syns också att det regnade när jag tog korten. Medan jag tog mina självisar så stod Betty i dörren och tittade på, hon undrade nog varför jag stod ute i regnet.Både i går och idag har jag varit väldigt trött. Jag har kommit upp och fått i väg ungarna till skolan men morgonsysslorna går som i ultrarapid. Jag brukar dock piggna till lite när jag går och släpper ut hästarna och sedan mockar Piranas box. Brynja är fortfarande kvar hos oss, ägaren väntar på att få avlivningsbeslutet godkänt av försäkringsbolaget och när hon får det så är det tyvärr kört för Brynja.

Var vänlig följ och gilla: