När jag var på terapi i morse så var det elegant cowboystuk som gällde. Det var ett tag sen jag körde det men jag gillar det verkligen, både konservativt och lite uppseendeväckande (klicka på bilden så blir den större). Stövlarna är ett av mina kaxigaste par boots.

På terapin pratade vi om lite av varje men en sak vi inte nämnde var en ny medicin jag hört talas om, Fukitol. Den lär vara väldigt bra mot både depression och ångest – får se om jag kan få nån att förskriva den! 🙂 Förstår ni inte skämtet ovan? Uttala Fukitol långsamt så trillar nog polleten ner.

När jag promenerade med Betty i förmiddags så fick jag syn på en skylt som varnade för översvämning. Från där skylten stod kunde jag se att det inte var Suseån som svämmat över så jag gissade att det var vägen under E6:an som stod under vatten. För att stilla min nyfikenhet så tog jag bilen och åkte bort och tittade så fort jag var tillbaka från promenaden. Jag hade gissat rätt, det var riktigt blött under motorvägen.

Till sist ett foto på årets första snigel. Den var inte stor, knappt två centimeter, och jag vet inte vad det var för sort.

Var vänlig följ och gilla: