Jag har roat mig med att räkna samman hur mycket jag tränade förra året och resultatet blev att jag la 314 timmar på träning. Av de var 151 timmar löpning och 163 timmar träningscykel. Det hade kunnat vara högre siffror om det inte varit för ett par veckor då jag var sjuk och inte tränade alls. Jag har aldrig räknat min träning i timmar förut, det har alltid varit kilometer som gällt men förra året cyklade jag så mycket (på grund av skador) att jag ville räkna med den tiden.

Jag tyckte det var många cyklade timmar så jag bad hustrun gissa hur mycket tid jag tillbringat på träningscykeln. Min tanke var att hon skulle säga nåt i stil med 80 timmar och därefter bli imponerad av mina 163 men hon drog till med 600 timmar! Det är sanslöst mycket träningstid – elitnivå, jag kom knappt upp i de volymerna när jag satsade på löpningen på 90-talet (det var kanske därför jag aldrig blev bra…). Jag blev faktiskt lite putt på hustrun för hennes vilda uppskattning, den punkterade verkligen mitt försök att imponera på henne.

En annan siffra som är aktuell idag är 102 – det är antalet följare jag lyckats få på Reddit. Jag har legat på 99 stycken ett tag men i morse trillade det in tre stycken så nu är jag uppe i tresiffrigt. Det förändrar inget i mitt beteende på Reddit men det är kul att få lite bekräftelse på att nån tycker att det jag lägger ut är intressant.

Var vänlig följ och gilla: