Gårdagskvällen var riktigt jobbig, det var som att när all anspänning inför sändningen av STIL släppte så genererade det en rekyl av kraftig ångest och panikkänslor. Stundtals så känner jag även av ångesten idag menstil_i_p1_a inte alls som i går. Ibland har jag tänkt att det vore roligt om fler läste min blogg (även om jag faktiskt inte vet hur många som gör det i dagsläget) men om tio minuter i STIL (och jag har inte ens vågat lyssna på programmetkebabtallrik_a ännu) kan få mig att må så här är jag glad att bloggen håller sig på den nivå den gör.

I går kväll så försökte jag hålla ångesten stången genom ett kontinuerligt intag av glass, godis och jordnötter, kompletterat med en kebabtallrik, Theralen och Oxascand. När ungarna kommit i säng så pinata_agav jag dock upp och gick och la mig. I morse tog jag sovmorgon och sov till 06.30….

Ungarna har varit på det mexikanska kalaset nu, de kom hem med varsin stor godispåse. Sexåringens påse var gigantisk, han var tydligen blixtsnabb på att plocka åt sig godis när de slagit sönder pinatan. Jag orkade aldrig fixa nån poncho åt pojkarna igår men med tanke påboots_o_shorts_a värmen i dag så var det lika bra. Vädret gjorde också att cowboystövlar inte var nåt alternativ, även om sexåringen först var inne på att kombinera shortsen med boots. Personligen är det en kombination jag tycker ännu sämre om än strumpor i sandaler. När jag googlade boots och shorts så hittade jag inte bara fotot till höger utan även lösningen på hur jag ska kunna boots_sandaler_afortsätta med boots i sommar. Genialt!

När ungarna var på kalaset så passade jag på att sticka ut och träna, det blev cykling i en timme och några ronder på sandsäcken. johan_sack_20150613_aRiktigt svettigt i sommarvärmen. Efter träningen så stack jag in huvudet till hönsen för att fotografera kycklingen men den var blyg och gömde sig bakom sin mor.kyckling_blyg_a Jag kunde också konstatera att det är tre hönor som ruvar just nu men att ingen av dem lär få några kycklingar. Två av dem ligger på för gamla ägg och den tredje ruvar i försvinningsredet och har följaktligen inga ägg under sig.hona_forsvinningsrede_20150613_a

Var vänlig följ och gilla: