Jag sov dåligt i natt och har känt av det hela dagen. Förutom att vara trött och nedstämd så har jag gått omkring med oro och illamående. Sammantaget har det fått mig att vilja ta en rejältheralen_deciliter_a slurk Theralen och sova bort hela måndagen och sen vakna som en ny människa i morgon. Det blev dock inte nån slurk Theralen, bara mina vanliga 0,75 ml (kombinerat med 15 mg Oxascand) den kombinationen får illamåendet och oron att lätta lite.

Dagsformen till trots så har jag försökt köra på med vanliga måndagsrutin, volvo_host_1aträna och fnul på förmiddagen och sen praktik på eftermiddagen. Eftersom den vänstra hälsenan konstrar lite så bestod träningen av att jag cyklade en sväng och sen slog på säcken. Under cykelturen så tog jag den här höstiga bilden på en övergiven Volvo.johan_gra_donegal_20151005_1a

Efter träningen så tog jag mig in till praktiken, idag klädd i gråsvart med Donegaltweed i väst och keps. Jag bröt det gråsvarta med klockkedjan på magen och ringen i örat. Jag velade lite om jag skulle byta örhänge till ett i silver för att matcha kläderna bättre men jag landade i att jag ville kontrastera det grå med lite guld. Därför blev det örhänge i guld och farfars gamla klocka.

 

johan_gra_donegal_huvud_2

Innan praktiken så gick jag till Kupan för att se om jag kunde hitta några sista-minuten-fynd att ta med till Ragtime i morgon. Det slutade med att jag köpte ett par höstkängor som jag inte vet om jag ska försöka sälja eller behålla själv. De är från Lloydskor_lloyd_bruna_2a så de kanske inte ens platsar på Ragtime. Jag tycker i varje fall att de är väldigt snygga och de verkar var i princip oanvända.

skor_llyod_bruna_oanvanda_a

På Kupan så velade jag dessutom om jag skulle köpa ett par snygga grå ullbyxor för att försöka sälja i Göteborg. Jag känner inte till tillverkaren, Dimenzione men de var sydda av ett tyg från Vitale Barberis Canonico vitale_barberis_canonico_lappoch det är ju en ansedd italiensk tygtillverkare. Det slutade med att jag inte köpte byxorna, det som fällde avgörandet var att de var i storlek 48 så jag kan alltså inte använda dem själv om de skulle ratas av Ragtime.

På älgfronten kan jag rapportera att det varit älgbesök på vår infart i natt. I morse så fanns det nämligen klövspår i gruset (fotona blev tyvärr algspar_20151005_2inte så bra, det tydligaste var faktiskt det som jag tog under sämst ljusförhållanden). Jag tror att älgarna varit och käkat på grannens äpplen. Jag får se om jag orkar chansa och ställa klockan på 02.30 i natt för att se om de är tillbaka då. Under dagen så har jag mejlat Trafikverket och hört om de kan sätta upp tillfälliga älgvarningsskyltar. Det här är ju vanligtvis ett älgfritt område och om älgarna nu står på vägen (70-väg) och käkar äpplen nattetid så är ju risken för en olycka ganska stor.

Var vänlig följ och gilla: